1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1326476

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
shinzawai: Jag tycker också att Westin är oerhört överskattad. Han är riktigt dålig på uppspel och brukar väldigt ofta spela fast den han passar till. När han transporterar upp pucken så vet han inte vad han ska göra med den, så det blir varken dumpning eller någoting annat. Han är väldigt dålig på att vara tillräckligt nära sin forward i uppspelsfasen, så den forwarden kan ta emot pucken och komma med fart. (Det hade varit bättre att ligga så nära att forwarden inte kan ta emot pucken.)

Dock så har han blivit lite mer rejäl och är en rätt bra skridskoåkare. I mina ögon är det fullständigt obegripligt att han får före Hasse, men Westin är i alla fall bättre än Hållberg.

Jag tycker att det som sagt är obegripligt att man bänkar den enda backen med plus i plus/minus som finns att tillgå. Tollefsen ligger också på plus, men han är ju tyvärr inte tillbaka på ett tag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
J F K: "Oerhört överskattad".

Ni har inga dåliga krav på en lovande 21-åring. Det duger alltså inte att vara så pass bra att att han antagligen kommer att vara gjuten i A-laget de närmaste tio åren.

Nä, det är potentiella världsstjärnor vi vill ha - som vi såklart bara får behålla ett eller högst ett par år. Såna som Hedman och Enström. Ingen kunde missa potentialen i deras talang, däremot kan man fråga sig om Modo fick ut så otroligt mycket mer avgörande prestationer än några få matcher av dem, innan de var förlorade för oss.


Fast samtidigt så kanske man skall analysera hur stora marginaler vi har att göra med, när vi utreder begrepept "oerhört överskattad".

Oerhört överskattad= Obegripligt att han får speltid före Hasse Jonsson, men ändå bättre än Hållberg.

Ganska snäv marginal enligt mig.

Redigerad kommentar

Kommentera