1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1326483

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
J F K: "Oerhört överskattad".

Ni har inga dåliga krav på en lovande 21-åring. Det duger alltså inte att vara så pass bra att att han antagligen kommer att vara gjuten i A-laget de närmaste tio åren.

Nä, det är potentiella världsstjärnor vi vill ha - som vi såklart bara får behålla ett eller högst ett par år. Såna som Hedman och Enström. Ingen kunde missa potentialen i deras talang, däremot kan man fråga sig om Modo fick ut så otroligt mycket mer avgörande prestationer än några få matcher av dem, innan de var förlorade för oss.


Fast samtidigt så kanske man skall analysera hur stora marginaler vi har att göra med, när vi utreder begrepept "oerhört överskattad".

Oerhört överskattad= Obegripligt att han får speltid före Hasse Jonsson, men ändå bättre än Hållberg.

Ganska snäv marginal enligt mig.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
NuMo:

Westins utvecklingskurva pekar spikrakt uppåt och att bänka honom till förmån för en 37-årig trotjänare - det hade varit obegripligt. Westin har blivit bättre och bättre ju mer förtroende han har fått. Visst kan man alltid anmärka på detaljer i spelet, men enligt mig är Westin i dagsläget stabilare än självaste Timander, som ser ut att lida av någon skada.

Sedan bör vi ju komma ihåg att J F K var missnöjd med både Hedman och Enström också och var övertygad om att båda två skulle få svårt att ta en ordinarie plats i NHL, så att hans krav är höga kommer väl knappast som någon nyhet.

Enströms spel i MoDo ledde ju emellertid till att MoDo vann sitt första guld på 28 år, det duger för mig.
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
NuMo: Vad är det som är så bra med Westin då? Han har inte slagit en enda "avgörande" passning under hela sin a-lagstid, han är totalt oförmögen att hålla i pucken, han är inte tuff, tacklas inte, gör inga uppåkningar..

Han är "aktiv" (fast det var Sondell också), åker bra skridskor och har vett att skjuta när han får pucken i anfallszon, det är hans enda fördelar enligt mig. Sen kanske han kan förbättra resten, men det vette katten.
Kommentera