1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1326491

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
NuMo:

Westins utvecklingskurva pekar spikrakt uppåt och att bänka honom till förmån för en 37-årig trotjänare - det hade varit obegripligt. Westin har blivit bättre och bättre ju mer förtroende han har fått. Visst kan man alltid anmärka på detaljer i spelet, men enligt mig är Westin i dagsläget stabilare än självaste Timander, som ser ut att lida av någon skada.

Sedan bör vi ju komma ihåg att J F K var missnöjd med både Hedman och Enström också och var övertygad om att båda två skulle få svårt att ta en ordinarie plats i NHL, så att hans krav är höga kommer väl knappast som någon nyhet.

Enströms spel i MoDo ledde ju emellertid till att MoDo vann sitt första guld på 28 år, det duger för mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Bad_Brett: Jag är såklart inte missnöjd med att vare sig Hedman eller Enström spelat med Modo som då också varit av avgörande betydelse i några enstaka viktig match. Tyvärr så var det allt vi fick med dem, resten av deras viktiga karriär.

Men hade de otåliga fått som de velat så hade vi inte ens fått njuta av de stunderna med de spelarna. I alla fall när det gällde Enström.

En spelare som Westin har vi faktiskt chansen att få behålla som en trotjänare i många år ifall vi vårdar honom. Han har inte nått vägs ände när det gäller utveckling, samtidigt som det faktiskt finns en chans att han inte blir utköpt till en annan liga.

Hockeyrealiteten hos ett lag som Modo är riktigt krass. Att vi någon gång igen kan förlita oss på att ha en stabil grund av talanger är en utopi. De blir i klubben allt för kortvarigt. Scouting och rekrytering av allsvenska halvmediokra unga spelare, samt i närmast utgångna stjärnor är i stort sett det enda framtida fundament jag kan se.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Bad_Brett: Jag har sett för få matcher denna säsong för att kunna uttala mig om Westins framtida potential. Däremot tycker jag det är solklart att han i dagsläget ska vara med i ett av tre backpar.
Kommentera