1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1326504

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Bad_Brett: Jag är såklart inte missnöjd med att vare sig Hedman eller Enström spelat med Modo som då också varit av avgörande betydelse i några enstaka viktig match. Tyvärr så var det allt vi fick med dem, resten av deras viktiga karriär.

Men hade de otåliga fått som de velat så hade vi inte ens fått njuta av de stunderna med de spelarna. I alla fall när det gällde Enström.

En spelare som Westin har vi faktiskt chansen att få behålla som en trotjänare i många år ifall vi vårdar honom. Han har inte nått vägs ände när det gäller utveckling, samtidigt som det faktiskt finns en chans att han inte blir utköpt till en annan liga.

Hockeyrealiteten hos ett lag som Modo är riktigt krass. Att vi någon gång igen kan förlita oss på att ha en stabil grund av talanger är en utopi. De blir i klubben allt för kortvarigt. Scouting och rekrytering av allsvenska halvmediokra unga spelare, samt i närmast utgångna stjärnor är i stort sett det enda framtida fundament jag kan se.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
NuMo: Såhär skulle jag spela backarna idag,




Pikkarainen - timander Eriksson - westin Josefsson - johnsson

När tollefsen är tillbaka så spelar jag:

picken-okt eriksson-timander josefsson-westin/johnsson

detta naturligtvis beroende på rådande skadeläge och dagsform.

Sen hoppas jag att man sätter susse med annan omgivning än kfop för det var en redig flopp förra matchen.
Kommentera

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
NuMo:

Jag håller med helt och hållet - Och i dagsläget tycker jag inte ens att det är någonting att diskutera, eftersom Westin definitivt är en av MoDos sex bästa backar även när OKT kommer tillbaka.

Samma sak med Anton Byström, som bidrog med mer i de matcher han fick spela än vad till exempel Blomqvist har gjort under hela säsongen.

Så den där diskussionen om att man inte har råd att matcha talanger i det prekära läge som laget befinner sig i är inte riktigt relevant, eftersom dessa talanger faktiskt är tillräckligt bra för att höja laget snarare än att sänka det.
Kommentera