1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1326507

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
NuMo:

Jag håller med helt och hållet - Och i dagsläget tycker jag inte ens att det är någonting att diskutera, eftersom Westin definitivt är en av MoDos sex bästa backar även när OKT kommer tillbaka.

Samma sak med Anton Byström, som bidrog med mer i de matcher han fick spela än vad till exempel Blomqvist har gjort under hela säsongen.

Så den där diskussionen om att man inte har råd att matcha talanger i det prekära läge som laget befinner sig i är inte riktigt relevant, eftersom dessa talanger faktiskt är tillräckligt bra för att höja laget snarare än att sänka det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Linköpings HC 2011-01-02
Bad_Brett: Jag trodde inte att Hedman skulle ta en riktig plats första året i NHL, men att han självklart i framtiden kommer att bli en riktigt bra back. Han var lika långt ifrån rookie all star-laget som han var att åka ned till farmarlaget, så du hade väl inte så kopiöst rätt heller. (Jag erkänner att han fick spela hela året när jag trodde han skulle åka ned, men han var som sagt inte alls så dominant som många trodde att han skulle vara heller ).

I dagsläget är Hållberg klart sämste back av de tre vi diskuterat. Sedan kommer Westin. Självklart inser jag att han kan vara en väldigt bra back i framtiden, men i dagsläget så är han inte bättre än Hasse Jonsson. En bra bit ifrån IMO. Det konstiga med Hasses plus/minus är ju att den karlen i princip bara varit bofast i laguppställningen när Modo spelat som sämst, medans i början av säsongen då modo gick rätt ok satt han på sidan. Sedan han kom in har laget riktigt dålig statistik, medans Hasse klarat sig undan. Westin hade som många andra backar plus när Hasse kom in.

Sedan hjälper det inte att vara bra på att slå passningarna på bladet om man som westin så konsekvent slår passningarna till fel spelare!
Kommentera