1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1332535

Sv: Apropå ingenting...
Det är nästan så att jag hoppas på skandalscener i globen igen. Nu har det gått 3 matcher där man varje gång snackat om böter och dyligt, men det enda man hört är att det sätts in fler poliser och tomma stolar med nät som skall göra rusningar omöjliga.

Hade vi haft raketer och vilt slagsmål mellan Modo- Timrå så skulle böter och bestraffningar delats ut. Att älta en ramsa som ingen mer än stockholmarna tror på räcker inte. Stockholmsderbyn behövs faktiskt inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Frågan är väl om "stockholmarna" ens gör det. Den genomsnittlige stockholmaren bryr sig inte om hockey i allmänhet eller AIKs eller DIFs hockeyspelande i synnerhet. Den genomsnittlige stockholmaren är inflyttad eller med inflyttade rötter och finns det något intresse för att följa ett bollspelande klubblag så görs det väl med betalkanaler eller på plats när det laget kommer på besök. Det duger gott med ett stockholmslag för att fylla det behovet. Gärna ett nyskapat, familjevänligt sådant och med plyschmaskot på läktaren.

De grenar av sportmassmedia som till 95% skriver om konflikter inom idrotten har dock ett fortsatt intresse av derbyn som genererar feta, välklickade, kaoz- och konfliktrubriker.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey:

Jag känner faktiskt precis likadant. Den här särbehandlingen får mig att må illa.
Kommentera