1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1332551

Sv: Apropå ingenting...
Björn W: Har för mig att Djurgårdare och AIK'are svajat lite fram och tillbaka mellan fotboll och hockey. Med en stor röd tråd och det har varit att dåliga placeringar i fotbollen lockar fansen till hockeyn.

Och det är väl lite pga detta som vi nu får uppleva mer problemartad publik i deras möten. Frågan är varför det varit så svårt att stänga av dessa personer när de haft tillgång till bilder från speciella övervakningskameror. Och varför man inte slagit näven i bordet och faktiskt gett dem någon böter.
Det kan inte bero på något annat än att även de ledande i hockeyligan fått för sig att man måste dalta med dessa klubbar och inte enbart media.

Nu har iofs media börjat kräva hårdare tag fastän man tidigare tillbett det datum då det skall bli derbyn i stockholm igen.


Vad jag svamlar. Vet inte ens om jag kommenterat det du skrev. Hmmm läsa igenom är för fegisar. Bättre ni rättar mig i stället. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Jag menar att "Djurgårdare" och "AIK"are är inom den statistiska felmarginalen, man kan inte ens vara säker på om de finns idag. Det vete sjutton vad ett tvättäkta poplag utan historiska rötter, men med en vass marknadsavdelning, skulle kunna ställa till med för dem.

Och då menar jag både i hockey och fotboll.

Redigerad kommentar

Kommentera