1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1340417

Möte med Näslund
Hej alla MoDoiter!

Jag har inom kort bokat in ett möte med vår nya GM Markus Näslund, under detta möte kommer jag som representant för Lumberjacks framföra styrelsen åsikter om MoDo Hockeys agerande mot supportrar och tvärtom, detta är inte något krismöte av något slag, utan ett möte för att förbättra relationen mellan spelare och supporter.

Jag vill höra om ni här på hockeysnack har något som ni vill att jag ska framföra, allt från enstaka händelser till någon rutin som ni tycker är bra eller dåligt.

Så bomba på med åsikter som ni vill få framförda!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund

popcorn:
- Ett nytt och medryckande Intro där LJ/supportrar också får vara med och påverka.

- "Teaterpling" i högtalarna när det är tex 5 & 3min kvar till nedsläpp så slipper vi spela för halvtomma läktare i början av perioder emellanåt.

- TIK hade en (röd) strålkastare riktad bara emot klacken före matchen som såg rätt mäktigt ut ifrån andra sidan. Nåt liknande borde kunna funka i FC också.

- Bättre nyttjande av jumbotronen och arenans ljus&ljus som stämningshöjare, tex ÖKA/KÄMPA. MN vet ju hur dom gör och hur sånt fungerar borta i NHL. Specielt OM de nya projektorerna kommer igång nån gång. Dom fanns ju I EON?
(Minns hur "coola" man tyckte de röda utryckningsljusen var i Kempis en gång i tiden)
OBS EJ förinspelade applåder och hejaramsor som i Läkerol Arena.

- Ny speakerröst i båset. Eller åtminstone under spelarpresentationerna.

- BORT med Hasse A från ALLA intervjuer och hyllningar före, under och efter match. Det går inte att höra vad karln säger, speciellt, när han pratar i mikrofon. Samma gäller även MTV.

- Fler "Gå 2 betala för 1", och dylika erbjudanden på matcher som man förutspår blir glesa som typ alla måndags- och tisdagsmatcher. Mer folk inne på arenan = Mer "omkringintäkter" och Mer drag runt matchen.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Möte med Näslund
popcorn:

Jag som stockholmare tycker att MoDo är väldigt dåliga på att nå ut till supportrar som inte bor Örnsköldsvik. Man har tidigare försökt lite, med forum och tröjtävlingar, men i dagsläget finns det inte mycket sådant.

Nästan alla "jippon" är i stil med "Möt Timander och Madsen i Fans Corner", "Utmana Svartvadet i bordshockey på Framnäsudden" eller "Köp varor för 500 kr i souvernirbutiken och få en matchbiljett".

Givetvis ska man fokusera mest på de supportrar som går på hemmamatcherna, men i dagsläget har man nästan ingen kommunikation alls med supportrar i övriga Sverige. Förslag på förbättringar inom området skulle kunna vara:

- Spelarchatter (gärna en i veckan)
- Spelarkrönikor (gärna en i veckan)
- Låta supportrarna rösta på vilken spelare som skall intervjuas härnäst
- "Madsen-cam". Spelarna själva filmar under resorna och intervjuar sina lagkamratet.
- "Inside MoDo" - Ja, vad hände egentligen?
- Omröstningar (t.ex tidernas MoDo-lag eller årets mål etc.)
- Pristävlingar (designa tröjor, sätt ihop den bästa intro-filmen, måla fanart, komponera en MoDo-låt, skriv en hejarklacksramsa etc.)
- Nytt forum

Som jag ser det har man en fantastisk skara supportrar i alla åldrar, som man utnyttjar ungefär till 1%. Även om de största intäkterna kommer från Öviksbor, skadar det inte att tänka långsiktigt och bygga upp ett rykte som den bästa och mest intressanta klubben i Sverige. I dagsläget besöker jag aldrig modohockey.se, bortsett från när jag dirigeras dit från hockeyligan.se.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Möte med Näslund
popcorn: Att börja svara på mail kan ju vara något för föreningen att tänka på.
Kommentera

Sv: Möte med Näslund
popcorn: Är detta resultatet av ditt mail? Grymt snyggt och bra gjort av MArkus.
Kommentera