1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1340494

Sv: Möte med Näslund
popcorn:

Jag som stockholmare tycker att MoDo är väldigt dåliga på att nå ut till supportrar som inte bor Örnsköldsvik. Man har tidigare försökt lite, med forum och tröjtävlingar, men i dagsläget finns det inte mycket sådant.

Nästan alla "jippon" är i stil med "Möt Timander och Madsen i Fans Corner", "Utmana Svartvadet i bordshockey på Framnäsudden" eller "Köp varor för 500 kr i souvernirbutiken och få en matchbiljett".

Givetvis ska man fokusera mest på de supportrar som går på hemmamatcherna, men i dagsläget har man nästan ingen kommunikation alls med supportrar i övriga Sverige. Förslag på förbättringar inom området skulle kunna vara:

- Spelarchatter (gärna en i veckan)
- Spelarkrönikor (gärna en i veckan)
- Låta supportrarna rösta på vilken spelare som skall intervjuas härnäst
- "Madsen-cam". Spelarna själva filmar under resorna och intervjuar sina lagkamratet.
- "Inside MoDo" - Ja, vad hände egentligen?
- Omröstningar (t.ex tidernas MoDo-lag eller årets mål etc.)
- Pristävlingar (designa tröjor, sätt ihop den bästa intro-filmen, måla fanart, komponera en MoDo-låt, skriv en hejarklacksramsa etc.)
- Nytt forum

Som jag ser det har man en fantastisk skara supportrar i alla åldrar, som man utnyttjar ungefär till 1%. Även om de största intäkterna kommer från Öviksbor, skadar det inte att tänka långsiktigt och bygga upp ett rykte som den bästa och mest intressanta klubben i Sverige. I dagsläget besöker jag aldrig modohockey.se, bortsett från när jag dirigeras dit från hockeyligan.se.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund
Bad_Brett: Mycket fina synpunkter! Flertalet av dessa bör vara självklara för en förening på elitnivå!

Sedan verkar det som att folk börjar bli nervösa på kontoret, fick just ett argt sms om att ingen bryr sig om LJ och en massa annat surr och ett möte beordrades på måndag, när vi vill ha till ett möte måste vi säga till 2 månader i förväg och alla dyker inte upp ändå. Sedan jobbar jag på måndag så det blir inget möte för mig i alla fall.
Kommentera