1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1340497

Sv: Möte med Näslund
Bad_Brett: Mycket fina synpunkter! Flertalet av dessa bör vara självklara för en förening på elitnivå!

Sedan verkar det som att folk börjar bli nervösa på kontoret, fick just ett argt sms om att ingen bryr sig om LJ och en massa annat surr och ett möte beordrades på måndag, när vi vill ha till ett möte måste vi säga till 2 månader i förväg och alla dyker inte upp ändå. Sedan jobbar jag på måndag så det blir inget möte för mig i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund

popcorn: Kommer mötet handla om hur Modo och LJ ska samarbeta och kunna dra nytta av varandra, eller är det mer samspelet mellan Modo och "valfri supporter"?

Gäller det den andra varianten finns det miljoner saker att ta upp, frågan är bara om man ska ta upp alla dessa på en gång. Då kan det bli lite korvstoppning och så får man inget gjort. Personligen är det vissa saker som man ska fokusera på, istället.

1. Klubben måste bli mer ödmjuk i sitt förhållningssätt till supportrar/media.
2. Forumet måste öppnas igen.

Båda dessa punkterna är enkla att motivera och förklara. De borde dessutom vara relativt enkla att utföra. När klubben tagit tag i dessa saker, då är det dags att ge dem nya uppgifter.

Kommentera

Sv: Möte med Näslund
popcorn:

En fråga:

Är det inte dags att ta tillbaka Mia snart.






Brettans frågor var bra, men gäller mest marknadsavdelningen och Tommy Roos. Kanske läge att lite snyggt fråga hur det är med Roosen.
Kommentera