1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1340670

Sv: Möte med Näslund
Jag tycker förslagen spretar något oerhört. Allt ifrån att Modo hockey skall vara så ödmjuka i sitt uttryck att vi förväxlas med japaner, från att Modo skall försöka anpassa tidtabellen på bottniabanan så att Modo Syd, kan närvara på varenda hemmamatch.


Vad handlar mötet om egentigen?

Vad förväntar sig Näslund och vilka förväntningar har LJ?


Någon sa tidigt att det är bästa att koncentrera sig på det viktiga. Några få viktiga punkter där det är rimligt att man får gehör. Jag håller med.

Det är iofs. inte fel att brainstorma, men nästa raket från Cape Canaveral kommer knappast att målas med Modo Hockeys logotype.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund
NuMo: Man kan ju som någon sa ta upp de viktigaste punkterna på själva mötet men samtidigt ge Macke en lista på andra problem och önskemål som vi supportrar har.

Om MoDo och Macke inte får veta sånt hur f-n skall dom då kunna bli bättre.
Kommentera

Sv: Möte med Näslund
NuMo:

Vad som är viktigt är en väldigt subjektiv fråga. Vissa retar sig på kaxigheten i matchrapporter, andra tycker att den är skön. Det finns säkerligen till och med personer som gillar souvenirerna. Istället för att alla ska få göra sin röst hörd, blir det en tävling där elitistiska skribenter kommer och menar att deras personliga åsikter är det enda som är relevant.

Baserat på min egen erfarenhet, bör denna typ "rapporter" ha en mycket tydlig och kortfattad sammanfattning, men gärna också kompletterande dokument. Till exempel, säg att man kan sammanfatta alla idéer under följande punkter:

1. Kommunikation
2. Modernisering
3. Ödmjukhet

Dessa punkter i sig är emellertid väldigt godtyckliga och säger egentligen ingenting. Därför är det en absolut nödvändigheter att ha bilagor med idéer om vad det skulle kunna innebära.

Ska jag vara lite kritisk, så har tidigare inskickade dokument haft lite för mycket "Jag blev illa behandlad när jag stod och köpte korv mellan period 2 och 3". Givetvis förstår jag att det finns många eldsjälar som gärna tror sig veta vad som vore bäst för klubben, men oavsett hur rätt de må ha, så är det enda vettiga att börja införa objektiva metoder för säkerställa att önskad kvalitet uppnås.

Exempel på hur detta skulle kunna göras är:

Kommunikation
- Öka den procentuella [%] andelen av supportrarna som är nöjda med kommunikationen
- Öka antalet [#] interaktionsmöjligheter för den gemene supportern
- Minska tiden [t] som det tar för nyheter att publiceras

Modernisering
- Öka den procentuella [%] andelen av supportrarna som är nöjda med moderniseringen
- Årligen införa nya funktioner [#] på hemsidan
- Årligen uppdater souvenirutbytet [#]

Ödmjukhet
- Öka den procentuella [%] andelen av supportrarna som är nöjda med ödmjukheten
- Öka antalet [#] möten med supporterföreningen
- Minska antalet [#] negativa rubriker i media

Denna information kan sedan tillämpas enligt Kano-modellen eller Quality Function Deployment, vilket sedermera kan leda till en kravspecifikation med fokus på det som är relevant.
Kommentera

Sv: Möte med Näslund
NuMo: Det är väl helt naturligt att förslagen spretar. Men om Popcorn går ut och ber om uppslag till mötet så ska förslagen spreta.
Sen får naturligtvis Popcorn som tagit initiativ till detta välja vad han vill driva, vad han kan stå för och vad han tycker är viktigt.
Vi ger bara förslag till honom.

Om du tycker att alla ska synka sina förslag med varandra innan man ger ett förslag till popcorn får du HEMSKT gärna visa hur denna övning ska gå till. Ditt förslag påminner lite om Hasse As teori kring internetforum.
Kommentera