1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1341512

Sv: Möte med Näslund
J F K: I organisationer som har en tryggare verksamhet kanske jag kan hålla med dig. Men MODO är en organisation som just nu och förmodligen i framtiden kommer att ha en fot nära stupet fungerar det inte. MODO måste hålla en rak linje gällande sin kommunikation. Det går inte att ha krissamtal bakom stängda dörrar och sen skicka ut meddelanden i stil med, "va bra vi är".

Jag har hittils aldrig någonsin gått på hockey för att se seriens bästa powerplay. Jag går på hockey för att se MODO vinna, enbart. Dit kan man naturligtvis ta sig med hjälp av seriens effektivaste spelare och bra PP. Men man gör inte det genom att brösta upp sig samtidigt som vi har en fot i avgrunden som vi har just nu.

zigge: Kul att du nämner framgångsrika exempel LIF och MIF känns ju som lag man vill gömma sig bakom. Lag som likt MODO körde hög svansföring hela vägen ner i botten, jag hoppas att vi hinner ändra innan dess.

FBK har haft en hel del artiklar med sina lagkaptener där de går igenom allt som varit fel. Kan inte direkt påstå att FBK missat framgång de senaste åren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund
spud: Ett par exempel på företag, organisationer eller för all del andra idrottsföreningar som gör en kritisk analys av sin verksamhet i den dagliga externa kommunikationen vore onekligen intressant. Vi är idel öra/öga.
Kommentera

Sv: Möte med Näslund
spud: Givetvis så ska man lyfta fram det som är bra och marknadsföra sina profiler på hemsidan. Allt annat skulle vara idioti. Det handlar som de flesta andra säger om att sälja klubben. Jag har inga problem med att man framhåller det som är bra. Däremot så tycker jag att det sticker lite i ögonen när man hånar motståndare. Den biten tycker jag att man kan överlåta till fansen.
Kommentera