1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1341514

Sv: Möte med Näslund
spud: Givetvis så ska man lyfta fram det som är bra och marknadsföra sina profiler på hemsidan. Allt annat skulle vara idioti. Det handlar som de flesta andra säger om att sälja klubben. Jag har inga problem med att man framhåller det som är bra. Däremot så tycker jag att det sticker lite i ögonen när man hånar motståndare. Den biten tycker jag att man kan överlåta till fansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund
Wayne Gresky:

Jag tycker att informationen i notiserna, som man väl får kalla dem, var intressant för mig som MoDo-anhängare.

Däremot tycker jag att dom kunde ha knutit ihop det med lite mer analytisk text och kanske någon eller några illustrationer, men jag förstår att resurserna är begränsade.

Jag tycker att Patrick gör ett bra jobb med att försöka få ut lite nytt med jämna mellanrum. Just nu längtar man dock efter lite analyser såhär inför slutspurten.

MoDo-TV med qwertas och Martin, har ni inte tid/resurser att svänga ihop en femminutare med analys av kvarvarande matcher, tabelläget, skadeläget och era tankar kring avslutningen av serien och vad som händer därefter.

Hur ser det ut inför nästa säsong, vad har vi för stomme att bygga vidare på och vad händer i övrigt inom organisationen.

VILL HA MER DJUP, och lite "tyckande", typ.

pllllliiiiiiiiiiiiiis???
Kommentera

Sv: Möte med Näslund
Wayne Gresky: Huvudet på spiken. Att man framhåller bra saker är inte fel, men man ska inte håna spelare och man ska inte ha en kaxig attityd. Jag gillar inte när man framhåller det som självklart att Eurosport valde Modo för att presentera hockey, till exempel.
Kommentera

Sv: Möte med Näslund
Wayne Gresky: Håller fullständigt med om att man bör lämna hån och nedlåtande saker utanför sina egna kommunikationskanaler.
Kommentera