1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1341556

Sv: Möte med Näslund
Wayne Gresky:

Jag tycker att informationen i notiserna, som man väl får kalla dem, var intressant för mig som MoDo-anhängare.

Däremot tycker jag att dom kunde ha knutit ihop det med lite mer analytisk text och kanske någon eller några illustrationer, men jag förstår att resurserna är begränsade.

Jag tycker att Patrick gör ett bra jobb med att försöka få ut lite nytt med jämna mellanrum. Just nu längtar man dock efter lite analyser såhär inför slutspurten.

MoDo-TV med qwertas och Martin, har ni inte tid/resurser att svänga ihop en femminutare med analys av kvarvarande matcher, tabelläget, skadeläget och era tankar kring avslutningen av serien och vad som händer därefter.

Hur ser det ut inför nästa säsong, vad har vi för stomme att bygga vidare på och vad händer i övrigt inom organisationen.

VILL HA MER DJUP, och lite "tyckande", typ.

pllllliiiiiiiiiiiiiis???
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund
bisterfinnen: Nu har jag väl inte så mycket att göra med MODO-TV mer än att jag fungerar som lite idé-spruta och bollplank, och jag lovar att idéer finns det gott om.

Martin får väl svara på detta själv då jag inte vill lägga några ord i hans mun så att säga, men jag kan försäkra er att det inte saknas idéer, tvärtom vilket kanske inte är så bra heller.

Nog sagt om detta, Martin får själv kommentera om han vill.
Kommentera