1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1341522

Sv: Möte med Näslund
Wayne Gresky: Huvudet på spiken. Att man framhåller bra saker är inte fel, men man ska inte håna spelare och man ska inte ha en kaxig attityd. Jag gillar inte när man framhåller det som självklart att Eurosport valde Modo för att presentera hockey, till exempel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Möte med Näslund
Poffa: Jag håller också med, men lite kaxig borde man allt kunna vara om det nu är kaxigt att framhäva att laget är bäst i serien i PP, kravet på ödmjukhet får inte heller gå för långt. Tycker det skulle se riktigt pinsamt ut om man har en profil och image där man liknar den fattige kusinen från landet som står med mössan i hand och nästan ber om ursäkt för att man får vara med i samma serie som de självutnämnda "fyra stora", men man får nästan intrycket att vissa vill att föreningen ska ha den framtoningen.

Lagom är bäst i det här fallet. Man ska absolut inte förnedra och förlöjliga andra, men samtidigt ska man heller inte tveka om att framhålla det som faktiskt är bra, exempelvis att Nagy är effektivaste spelaren eller att laget är bäst i serien i PP just nu, det är inget att skämmas över eller hålla tyst om då det ju faktiskt stämmer.
Kommentera

Sv: Möte med Näslund
Poffa: Där håller jag med. Det hade varit mer smakfullt att rapportera det som "vi är oerhört glada över att Eurosport valde Modo", inte som att det nästan vore tjänstefel av Eurosport om de valt några andra.
Kommentera