1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1373599

Sv: RE-building the future 2011/2012
yngwie: Ouff, nu har man hunnit andas, somnat, vakna, nypa sig själv och insett att i dag är Modo ett elitserielag. Gott. Ge mig tusen rykten, silly season kan börja!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Målvaktssidan känns ganska klar, om nu Tarkki inte har sagt upp sitt kontrakt så lär det bli honom som förstamålvakt och Anton Forsberg som backup. Det kan man tycka vad man vill om, men jag är övertygad om att med ett bättre försvarsspel så kommer även Tarkki att bli bättre.

Backsidan då? Vi har två backar på kontrakt (räknar inte Eddie Larsson), Tollefsen och Westin. Den enda backen jag skulle förlänga med är Timander, Pikkarainen känns tveksam i dagsläget och kan kosta mer än vad han ger. Oscar Hedman kommer säkerligen att komma hem, får han en bra roll i laget så har jag inga större problem med det. Det betyder att vi behöver två, kanske tre backar till där minst en ska kunna styra ett PP.

Bland forwards så tycker jag att Häggström kan få nytt kontrakt, speciellt nu när Rosén och Blomqvist lär dra. Han kostar säkerligen inte många kronor, är från staden och har en härlig tuta-och-kör-attityd och även viss uppsida. En fjärdelina med honom, Hedman och Forsberg kanske?

Martin Johansson i Mora gillar jag och skulle inte gråta floder om han värvades till en eventuell tredjelina med Madsen och Svartvadet. Sundström får gärna fortsätta och också kampera med Skröder och Danielsson i en andrakedja. Då återstår det att värva en ny förstakedja, och så har vi Byström och Westin som extraforwards.

Det skulle alltså kunna se ut såhär:

Tarkki/Forsberg

Tollefsen-???
Timander-Westin
Hedman-???
Ahrling/Larsson/Bohman/vemsomhelst

???-???-???
Skröder-Sundström-Danielsson
Johansson-Svartvadet-Madsen
Hedman-Forsberg-Häggström
Byström/Westin/Olofsson/vemsomhelst

Sen gäller det ju att spela smartare. Men det är en annan femma.
Kommentera