1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1373620

Sv: RE-building the future 2011/2012

Nikki Nine: Jag tycker att prio ett är att fixa en ny coach. För Challe B's vattenkammade skalle vill jag inte se bakom MoDos bänk nästa säsong.
Han är så oödmjuk att det knappt finns och hans hockeykunnande ger jag inte så mycket för efter denna säsong.

Andreas Johansson kan få vara kvar som andratränare men bara om den nya rösten, som ju skall bygga upp det nya MoDo, vill ha med honom på resan.


Tarkki kan få flytta tillbaka över bottenhavet för trots ett bra kval så ser jag inte hans storhet. Forsberg som 2:a spade är jag dock med på.


Jag är ytterst tveksam till en Hedman som hade problem att ta plats i ett VF som gick kräftgång största delen av säsongen. Samma gäller Tobias Viklund som har tappat oroligt mycket.
Nä vi behöver backar med fart och skall man plocka hem en MoDoit så får det bli Tommy Wargh.
Sen får väl vi se om nån av Junisarna fått Markus att skriva lite extra i sina noteringar.
Timmys lättnad efter matchen igår ser jag som ett "fan vad skönt att lämna med MoDo kvar i ES". Då är banne mig Hasse J närmare att få vara kvar och det är inte så nära.


Framåt så gör det lite ont att säga men Susse och Svarten hänger inte med längre.
Svarten som ju har kontrakt kan få vara med som defensiv klippa och lagpappa åt junisar i en 4:e lina. Om AJ stannar så har vi stor möjlighet att få behålla Byron Ritchie och där har vi en viktig kugge.
Jag ser inte Rosén som AIK:are riktigt än så varför inte ge han ett kontrakt och dessutom hyggliga medspelare. Han visade ju igår vad han kan med kompetens runtikring.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Salle:

Vilket larv. Adam Oates var inte direkt den snabbaste heller när han lade skridskorna på hyllan, 42 år gammal. Tvärtom är det de snabba, explosiva spelarna som får problem när de åldras, eftersom det är där åldern tar ut sin rätt först.

Gör man 33 poäng och slutar på +12 i Elitseriens sämsta lag, trots att man har gått igenom en familjetragedi och spelat med stundtals iskalla målskyttar som Danielsson och Skröder, så är man inte slut.

Vinner man den interna poängligan i Kvalserien, utan att vara inne på ett enda baklängesmål, så är han definitivt en spelare jag vill ha kvar om vi hamnar där igen (vilket vi mycket väl kan göra).
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Salle: Jag hoppas du skämtar nu, Susse slut?
Kommentera