1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495235 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1376498

Sv: RE-building the future 2011/2012
Gustafsson:

Ödmjukhet och kärlek till klubben är två viktiga ingridienser som Macke och Foppa har. Märker de att de inte räcker till kommer de inte att äventyra klubben för att stanna kvar av ren prestige eller pga. den goda lönen. (Det sista faller på sin egen orimlighet.)

Gällande Foppa så skulle det inte förvåna mig det minsta om han reparerar en  eventuell katastrof med egna medel för att sedan ödmjukt kasta in handduken medan alla Foppaälskare gör allt för att övertala honom att inte begå harakiri.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
NuMo: Håller inte alls med i ditt resonemang, Tror inte någon tidigare sportC suttit kvar i ren prestige eller för att behålla någon lön. De sitter kvar för att de är övertygad om att de kan ställa allt till rätta, det resonemanget tror jag vår nuvarande duo skulle välja före att hoppa av ett sjunket skepp.

Jag är helt ointresserad av att foppa skall ge bidra till MODOs kassa frånsett sponsring på affärsmässiga grunder. Vi får aldrig bli beroende av någons allmosor. Jag är enbart intresserad av vilken kunskap Peter kan bidra med för att göra MODO till ett topplag igen.
Kommentera