1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495234 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1376502

Sv: RE-building the future 2011/2012
NuMo: Håller inte alls med i ditt resonemang, Tror inte någon tidigare sportC suttit kvar i ren prestige eller för att behålla någon lön. De sitter kvar för att de är övertygad om att de kan ställa allt till rätta, det resonemanget tror jag vår nuvarande duo skulle välja före att hoppa av ett sjunket skepp.

Jag är helt ointresserad av att foppa skall ge bidra till MODOs kassa frånsett sponsring på affärsmässiga grunder. Vi får aldrig bli beroende av någons allmosor. Jag är enbart intresserad av vilken kunskap Peter kan bidra med för att göra MODO till ett topplag igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
spud:

Angående allmosor så är det såklart bara en filosofisk utsvävelse, en liknelse för att förstärka mitt intryck av honom angående den klubbkänsla han har till Modo.. Sen må den vara hur rimlig som helst i det här fallet.

Förövrigt: Vem vill att modo skall bli beroende av allmosor? Det kan väl inte vara många.

Peters kunskaper är helt obanad terräng. Det enda vi vet är att han har stora hjul. Han sitter på den här positionen helt och hållet just av ovan nämnda filosofiska utsvävelse.

Jag är helt säker på att Foppa och Macke inte är drivna av egot att bevisa sin utomordentlighet jämfört med andra. Däremot kan jag tänka mig vinnarskallarna i dem göra att de tar till lite mer okonventionella metoder för att gå vinnande även ur den här striden. Men att de skulle behöva sparkas ur föreningen för att rädda den är knappast troligt scenario.

Obs.. Jag tror inte han kommer att begå harakiri heller. Bäst att förtydliga det för dig.
Kommentera