1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495002 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1380195

Sv: RE-building the future 2011/2012
Johnny Bravo: Växjö har sagt att de kommer ha en spelarbudget på 35-38miljoner om jag inte minns fel. Då tik och Modo och ett antal till skall sänka sina, så kommer de säkert ha en högre än oss. Imponerande visst. Men med ny arena, nya sponsoravtal och säkerligen inte så stor stab och höga löner på 3e/4e line spelarna så kan de nog också få tag på lite fina lirare. 2 till dyra med minst samma meriter som kallio och moran har ju utlovats. Skall bli roligt att se hur de får ihop laget. Och om de kommer fuska och låtsas att sina stjärnor sover utomlands så de kan ha dem hela säsongen fastän de är artistare. Får också se hur MODO skrivit med bartecko då man annars kanske får betala mer för honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
MorganaLefaey: Det är sVårt att speckulera när man inte har den exakta lönesumman, men lubos och nagy är 2 ruskigt bra spelare.
Somliga tycker lubos var ojämn men säg vilka i Modo var direkt bra från januari?
Lubos gjorde kanske inte våldsamt mycke poäng men arbetar hårt och lever gott på sin Skriskoskicklighet och spelinteligens medans nagy är mer en avslutare.
I detta vm är lubos och nagy ruskigt bra och jag ser dom gärna i Modo igen!

Jag är inte övertygad om att Modo måste ha massa fixstjärnor för att prestera, jag tror mer på en bättre spelide och ett jämnare material som passar i spelprofilen, den gångna säsongen hade vi vm-spelare och spelare som hör hemma i as inne samtidigt, det är nog inte lätt att spela ett challespel när spelarna är så ruskigt långt ifrån varandra talangmässigt.

Hur som helst hoppas man på några nya namn snart!
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Susse fortsätter!
Kommentera