1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495012 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1380205

Sv: RE-building the future 2011/2012
MorganaLefaey: Det är sVårt att speckulera när man inte har den exakta lönesumman, men lubos och nagy är 2 ruskigt bra spelare.
Somliga tycker lubos var ojämn men säg vilka i Modo var direkt bra från januari?
Lubos gjorde kanske inte våldsamt mycke poäng men arbetar hårt och lever gott på sin Skriskoskicklighet och spelinteligens medans nagy är mer en avslutare.
I detta vm är lubos och nagy ruskigt bra och jag ser dom gärna i Modo igen!

Jag är inte övertygad om att Modo måste ha massa fixstjärnor för att prestera, jag tror mer på en bättre spelide och ett jämnare material som passar i spelprofilen, den gångna säsongen hade vi vm-spelare och spelare som hör hemma i as inne samtidigt, det är nog inte lätt att spela ett challespel när spelarna är så ruskigt långt ifrån varandra talangmässigt.

Hur som helst hoppas man på några nya namn snart!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Berka: Finns lag som gjort bra ifrån sig utan fixstjärnor. Men kan nog säga att jag verkligen vill få in en hel förstaformation med spelare som visat att de kan producera. Sen om man får som man vill eller inte får man väl se.
Att ha enbart spelare som kan bli något är farligt om man inte får den utveckling man vill ha. Men båda sätten kan misslyckas eller lyckas. Dock är det ena billigare än det andra.

Tänkte på om MODO var smart nog att skriva in i Nagy's och Barteckos kontrakt att de inte får representera någon annan klubb innan 6 månader gått så man inte kan åka på skattesmäll på dessa om tex Växjö skulle skriva kontrakt med dem.

Nu med Susse klar så har man en 2a lina som skrämde slag på en hel del lag under flertalet matcher. Och det känns riktigt bra. Nu väntar jag glatt på de spelare jag drömmer om.
Kommentera