1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495111 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1380237

Sv: RE-building the future 2011/2012
spud:

Jag minns hur det tjatades om att Johan Dahlberg var den nya Magnus Wernblom. Nu gör han sin femte säsong i Hudiksvall. Enligt ditt resonemang är detta alltså MoDos fel.

Speltid är någonting man förtjänar: Anton Byström bevisade till exempel direkt att han förtjänar en ordinarie plats, samtidigt som Isak Ahrling och Eddie Larsson visade att de inte i närheten av att platsa på Elitserienivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012

Bad_Brett: spud har rätt i att om man plockar upp en junior som är målgörare, typ han Olofsson, så ska man givetvis slänga in honom i en kedja där han har en möjlighet att få komma till sin rätt och inte trycka in honom i en fjärdeline där han ska dra skutan själv. En målskytt måste få spela med spelare som ger honom möjligheten att klappa in pucken och inte åka runt som ett bihang till ett par brunkare.

Eddie Larsson spelade förövrigt bara en match i vintras vad jag kan minnas, och gjorde det bra. Ahrling däremot var en säkerhetsrisk i Wennerströmklass. (Därmed inte sagt att han fortfarande ska få chansen att slå sig in.)

Kommentera