1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1384077

Sv: RE-building the future 2011/2012
Petey21: Rätt bra intervju faktiskt. Några saker höjde jag på ögonbrynen över. Det är fint att de tar ansvar för spelarnas sociala vardag och scoutingen. Men arbetsdelegeringen låter orimlig. Är det så klokt att Forsberg ska vara den som kuskar land och rike runt för att scouta, eller att Näslund är den person man ringer för att få ordning på sonens tandläkarbesök?

Tyvärr blir det också rätt mycket av samma gamla klyschor. Betänk att det är Fredrik och Hasse Andersson som svarar på frågorna. Träna hårdare (Inom parentes: är det inte klokare att träna bättre än att träna hårdare?), mycket puckinnehav, hög fart, rakt på mål, ledande klubben. Åfan. Enda anledningen till att supportrarna köper denna omstartskampanj torde vara legenderna som står bakom den.

Lite ros också, satsningen mot spelare som vill till NHL verkar vettig och framförallt en specifik nisch för Modo. Må så vara att Axelsson bara stannar en säsong, den säsongen kan han bidra med mycken nytta. Rakheten mot gamla rävar är också befriande.

Sen är det fantastiskt roligt att Forsberg verkar hantera livet efter karriären så bra!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012

PontusJ: Vad ska de säga då? Nä, vi tänker ge bort pucken ofta, stå still mest hela tiden och sommarträningen ger vi faan i (Inom parantes: Hårdare kan mycket väl vara bättre).

Kommentera