1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495002 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1387506

Sv: RE-building the future 2011/2012
Nikki Nine: Bara jag som inte hade klagat över att ha Hasse Jonsson i laget även nästa säsong?

Enligt mig har vi just nu tre backar som är självskrivna för de två främsta backparen: OKT, Pöck och Meyer. Utöver det har vi Hersley, Ahnelöv samt Westin och jag hoppas att någon av dessa kommer klara av att ta en plats i andra backparet och vara ett bra komplement till Meyer/OKT. En top-fyra bestående av OKT, Pöck, Meyer och Ahnelöv (Tror nog mest på honom) skulle visserligen vara relativt obeprövad när det gäller ES-spel men ändå något som jag helt klart skulle kunna leva med. Problemet bland backarna är som jag ser det främst vår brist av bredd i och med att Westin, Herlsey, Larsson och Byström/annan junior utgör vårt tredje/fjärde backpar, där hade det känts förbannat skönt att kunna plocka in Hasse Jonsson.

Klart att man hellre hade sett att vi smällde in typ Anton Strålman och på så sätt även skapade en större bredd men det tror jag tyvärr inte att vi har råd med. Då vore det inte så dumt med vår gamle kära Snygg-Hasse som garanterat kommer kämpa på i det tysta utan att klaga och göra det bra när han väl får chansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Gustafsson: tyvärr så ska ju Hasse nu sadla om till hantverkare så att vi får se honom på isen är nog kört.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Gustafsson: Vi (på jobbet) har också kommenterat HJ. Om man nu skambjöd Timmy kan man väl göra samma med Hasse. Inte för att Hasse kommer ta Timmys plats offensivt men hans rutin skulle inte göra ont. Sen var han långt ifrån sämsta back ifjol.

Varför inte nån slags prestationsbaserad lön med en 50-60000 i månaden och sedan en bonus när ett visst antal matcher spelats osv.

Hasse skulle dessutom kunna lånas ut till ÖH OM junisarna tar för sig ordentligt. Skulle tillföra rutin till dom samtidigt som han håller sig i matchform.
Kommentera