1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495013 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1396003

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K: jag har suttit nu hela sommaren och tittat på viasat hockeys repris av hela föregående säsong , och jag måste säga att i ett lag som fbk ifjol med så många puckskickliga spelare så var dicken inte alls så väldigt pucktransporterande , utan föll mer in i ramen som en lagspelare som kunde göra de oväntade med en puck!

jag köper dit resonemang i nuläget till en viss del, men jag är inte helt överens!
skröder gör visserligen sina poäng, men ifjol var nog merparten i PP och i de vanliga spelet var han stundtals riktigt dålig så jag tror inte det finns några givna kjedjor än utan att det kommer man få labborera med säkerligen upp i dom första 10 matcherna för att se på vilken niva alla hamnar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Berka: Och jag tycker att Skröder var dålig av två orsaker. 1. Han var sämre tränad än på länge. 2. Han sattes i en roll där det ofta var han som skulle vara konstruktiv.

Just nummer två vill jag undvika. Jag vill inte ha en Skröder som åker omkring och letar öppnande passningar eller som ska åka upp med pucken. Jag vill ha en Skröder som låter Sundström och en spelare till sköta den biten, medans den gode norrmannen söker sig in framför mål eller på annat sätt gör sig beredd på direkskott eller returer.

Tillsammans med Danielsson så hamnar Skröder därmed i fel roll. Ok att inte Axelsson bär pucken från egen zon till anfallszonen som Zucarello, men han kan slå de där passningarna som Skröder sökte. Han kan dra en gubbe och få skottläge med en skymmande/styrande Skröder.
Kommentera