1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1416016

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
Berka: Ja, inte är det Henriks fel i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
NuMo:

Nej, det är det verkligen inte. Det svåra är ju att även om man kritiserar Uffe, så blir det ju indirekt kritik mot Henrik. Vi får ju inte glömma bort att Henrik är en jättetalang och det är helt rätt att ge dessa chansen, men det måste ju finnas någon rimlighet i det hela.

Ikväll är det emellertid befogat att kritisera HS. Det finns ingen anledning för honom att mucka gräl med Holloway när kedjan redan har varit inne en minut på isen. Sedan tar han en utvisning som inte bara är onödig, den är oacceptabel. MoDo har haft ett enormt flyt och lyckas ha oavgjort i slutet av tredje. Då spelar man inte på det sättet. Jag hoppas att HS bänkas i resten av matchen nu, det vore det enda rätta.

Nyström sliter hårdast av alla och försöker verkligen göra sig förtjänt av mer speltid, men hans förutsättningar är långt ifrån de bästa. Hedman och K-Fop är båda bedrövliga i defensiven.
Kommentera

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
Markus Näslund måste hitta en fullgod ersättare till Hannula illa kvickt.

Hannulas enda argument för att spela kvar i laget verkar ju vara att han inte har bättre ekonomiskt alternativ. Det är bara en tidsfråga innan han har det.

Weinis kan vi räkna bort, vilket är synd. Samuel Påhlsson. Hur fungerar det för honom i år. Är inte han inne i slutet på ett kontrakt?

Zuccarello såklart. Men det finns knappast någon chans där. Han blir bortbytt under några säsonger innan det händer.



Det blir en svår nöt att knäcka.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
NuMo: Nä de fattar väl alla att det är coachen som bestämmer.
Men varför tokcheckar han framåt men glider hemåt?, det är väl ändå hans eget fel?
Kommentera