1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1416047

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
NuMo:

Nej, det är det verkligen inte. Det svåra är ju att även om man kritiserar Uffe, så blir det ju indirekt kritik mot Henrik. Vi får ju inte glömma bort att Henrik är en jättetalang och det är helt rätt att ge dessa chansen, men det måste ju finnas någon rimlighet i det hela.

Ikväll är det emellertid befogat att kritisera HS. Det finns ingen anledning för honom att mucka gräl med Holloway när kedjan redan har varit inne en minut på isen. Sedan tar han en utvisning som inte bara är onödig, den är oacceptabel. MoDo har haft ett enormt flyt och lyckas ha oavgjort i slutet av tredje. Då spelar man inte på det sättet. Jag hoppas att HS bänkas i resten av matchen nu, det vore det enda rätta.

Nyström sliter hårdast av alla och försöker verkligen göra sig förtjänt av mer speltid, men hans förutsättningar är långt ifrån de bästa. Hedman och K-Fop är båda bedrövliga i defensiven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
Bad_Brett:

Om nu inte matchningen är en otroligt utstuderad plan för att härda juniorerna så länge det går så är det helt och hållet Uffes fel

Henrik känner ju rimligen själv att han inte räcker till och att de andra juniorerna som inte fått lika mycket istid hittills tagit chansen mycket bättre än honom djälv. Självklart kan man tänka sig att han blir frustrerad och iom. det så blir det ännu värre.

Frustrerad med onödiga utvisningar är ju en klassiker inom hockey och det gäller oftast inte juniorer, utan etablerade spelare.

Ledningen måste befria honom från den förbannelse de gett honom.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
Bad_Brett: Ja när man känner sig relativt trygg när Schremp är inne och jobbar i defensiven säger det en hel del om de anda...
Kommentera

Sv: SAIK - MoDo 2011-10-20
Bad_Brett: Jag vill se en bänkning av Hedman, Kfop och Samuelsson i tredje. Vi måste våga, när vi är så nära att stjäla poäng av serieledarna, trots att vi är helt värdelösa i två perioder.
Kommentera