1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495668 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #1417750

Sv: Apropå ingenting...
bisterfinnen: Ne visst är elithockeyn i sverige väldigt lite förknippad med ideelt arbete när det finns individer som tjänar femsiffriga summor per match. Men det finns ingen ägare som skjuter kostnaderna på staten och behåller vinsten i sina fickor.


arnio: Jaha så det du harklat om hela förmiddagen kan sammanfattas i att MODOs arena(Fjällräven center) ägs av ett bolag? I Likhet med alla andra evenemangsarenor skulle jag tro.

Och ett aktiebolag som inte gör vinst/break even är ju föremål för en konkurs, så därmed menar du även att föreningar inte skall få inneha bolag?

Eller menar du att jag skall kunna starta ett bolag vars affärside är att producera evenemang och sen låta skattebetalarna stå för kostnaden för säkerheten medan jag tjänar miljoner på evenemangen? Jag tycker inte det är ett smart sätt att fördela våra skattemedel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
spud: "arnio: Jaha så det du harklat om hela förmiddagen kan sammanfattas i att MODOs arena(Fjällräven center) ägs av ett bolag? I Likhet med alla andra evenemangsarenor skulle jag tro.

Och ett aktiebolag som inte gör vinst/break even är ju föremål för en konkurs, så därmed menar du även att föreningar inte skall få inneha bolag?

Eller menar du att jag skall kunna starta ett bolag vars affärside är att producera evenemang och sen låta skattebetalarna stå för kostnaden för säkerheten medan jag tjänar miljoner på evenemangen? Jag tycker inte det är ett smart sätt att fördela våra skattemedel"

Det jag menar är att alla eller inga som bedriver evenemang för att tjäna pengar ska betala för eventuella insatser som behövs från ordningsmaktens sida för att hålla koll på tillställningen.

Jaja nu ska jag inte svamla mer om detta

Redigerad kommentar

Kommentera