1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495112 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1422701

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky: jag delar din och arnios tankar, men oxå inte. Jag tycker inte vi har speciellt bra defensiv men heller inga riktigt bra defensiva backar, Tolle och Meyer gör ju generalmisstag och har missat i både markering och inräkning om vart annat och ahnelöv har nästan varit rejälast på slutet och de säger en hel del. Att bygga offensivt är helt okay, men utan en bra defensiv så går det inte att bygga en bra offensiv så i modos fall är det i första hand en back som måste in, sen lite beroende på kapital och Hannulas vara eller icke vara så bör gärna en center komma in så som ni säger få ut schremp på kanten. Sen kan man ju faktiskt hoppas på att svarten kan göra comeback fast de är väl föga troligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Berka: Skellefteå har släppt in näst minst mål i serien med det här gänget: Hannu Pikkarainen, Fredrik Lindgren, Jan-Axel Alavaara, Niclas Burström, Tomas Skogs, Fredrik Styrman plus några mindre meriterade juniorer som hoppat in.

När spelare som varit ordinarie i NHL gång på gång begår nybörjarmisstag så kan man fråga sig om det är spelarna eller taktiken som är felet. Jag lutar nog åt att det senare har en ganska stor del av skulden. Om Hersley varit sjätteback så skulle jag varit för en backvärvning, men nu kan vi faktiskt spela med sex stycken som håller ok elitserieklass.

Däremot är vår centeruppsättning väldigt svag defensivt efter Sundström. Det är ingen slump att motsåndarna får härja fritt i slottet.
Kommentera