1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495121 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1422706

Sv: RE-building the future 2011/2012
Berka: Skellefteå har släppt in näst minst mål i serien med det här gänget: Hannu Pikkarainen, Fredrik Lindgren, Jan-Axel Alavaara, Niclas Burström, Tomas Skogs, Fredrik Styrman plus några mindre meriterade juniorer som hoppat in.

När spelare som varit ordinarie i NHL gång på gång begår nybörjarmisstag så kan man fråga sig om det är spelarna eller taktiken som är felet. Jag lutar nog åt att det senare har en ganska stor del av skulden. Om Hersley varit sjätteback så skulle jag varit för en backvärvning, men nu kan vi faktiskt spela med sex stycken som håller ok elitserieklass.

Däremot är vår centeruppsättning väldigt svag defensivt efter Sundström. Det är ingen slump att motsåndarna får härja fritt i slottet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky: samtidigt tycker man ju att etablerade nhlspelare bör kunna undvika dessa misstag oavsett taktik, för nu tror inte jag taktiker skiljer sig avsevärt mycket utan handlar ofta om mindre detaljer och agerande, men grunden är väl densamma, låt inte motståndarna göra mål. Frågan jag ställer mig, vad händer om Hannula nu drar vidare och axelsson är borta en tid och lär behöva nån/några veckor innan han är i bra form oxå. Usch jag är orolig
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky: Mest underligt är väl kanske svajigheten, som man sett nu sen -07: Som bäst kan MoDo slå alla lag, men när man faller ihop, finns det bara en avgrund! VARFÖR? Inget nytt, utan som sagt vart så i flera år, o ingen tränare verkar komma underfund med nåt bra motmedel. Sitter samma sak i huvet på precis varenda spelare, år efter år? Tyvärr har inte heller jag nåt svar.(En gissning bara, för dålig kontinutet, för mycket tränar o spelar-byten senaste åren)

Redigerad kommentar

Kommentera