1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494359 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1443232

Sv: Apropå ingenting...

spud:

Jag håller med om att det är dumt att kommentera domarinsatser, men om Tollefsen skriver att han ser fram emot att få proppa Ledin i nästa möte mot HV 71 så ger det ju bara en extra krydda till det hela. Det måste ju få finnas lite rivalitet mellan klubbarna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett: Som jag ser det finns det sjuttioelva olika saker att bli oroad över i spelarnas twittrande. Ett visst mått av självsanering(och ja, domarkommentarer bör man hålla sig borta från) börjar så sakteliga träda fram, dock hoppas jag innerligt att spelarna fortsätter vara mänskliga på twitter. Förvandlas tweetsen till strömlinjeformade standardsvar kan de lika gärna lägga ner. Den här kvitterexplosionen är överlägsen alla andra kampanjer de senaste, tja, fem åren vad gäller att förvandla spelarna från inhyrda legoknektar till människor man har en relation till.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett: Ja naturigtvis är det positivt om det finns en gimt i ögat och man gör det innan match. Men att kommentera funktionärer och ev händelser efter matchen får man ta internt och inte externt. 

Men dock kommer tollefsens kommentar om Ledin ligga honom i fatet om det senare visar sig att den proppen tar olyckligt och ger upphov till skada. Media kommer hugga på en sådan sak och han kommer få äta upp det. 

Kommentera