1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494357 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1443260

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett: Som jag ser det finns det sjuttioelva olika saker att bli oroad över i spelarnas twittrande. Ett visst mått av självsanering(och ja, domarkommentarer bör man hålla sig borta från) börjar så sakteliga träda fram, dock hoppas jag innerligt att spelarna fortsätter vara mänskliga på twitter. Förvandlas tweetsen till strömlinjeformade standardsvar kan de lika gärna lägga ner. Den här kvitterexplosionen är överlägsen alla andra kampanjer de senaste, tja, fem åren vad gäller att förvandla spelarna från inhyrda legoknektar till människor man har en relation till.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

PontusJ:

Precis. Därför tycker jag att det är tråkigt att MoDo är den klubb som väljer att gå ut och ta avstånd från det. Det är oerhört tydligt att de vill ha full kontroll över informationsflödet (det var ju av denna anledning som de lade ner forumet också) och tydligen försöker de till och med kräva att hängivna supportrar ska fråga om lov först ifall de vill intervjua en spelare.

I ett läge där varumärket MoDo är riktigt svagt, där publiken sviker och där det pratas om att klubben saknar identitet, är det förstås ovärderligt att ha ett gäng sammansvetsade spelare som skojar och drar anekdoter på Twitter.

Det är otroligt mycket mer intressant än att läsa än de sedvanliga intervjuerna, där reportern läser upp förbestämda frågor likt en robot. Det blir otroligt stelt och ofta direkt pinsamt. Men det är uppenbarligen så de vill ha det.

Så typiskt MoDo.

Kommentera