1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1443275

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett:

Jag tror inte det är Modo som har valt att gå ut med det, jag tror det är Aftonbladet som har sett att Modo är det ledande laget på Twitter och ringt upp VD:n för att höra hans åsikter och han ger ärliga svar.

Jag tycker du gör en höna av en fjäder. Modo (och alla andra klubbar) vill inte att spelarna ska kläcka ur sig något olämpligt eftersom att alla vet att media kommer att göra sensationsnyheter av det. Det är inga konstigheter direkt och det är ju samma sak på Twitter som på Facebook eller i en pausintervju. Man är en offentlig person och då kanske man ska tänka sig lite för vad man säger.

Det kanske är kul att Danielsson tycker att Nemeth är en pinsam liten 92:a (jag skrattade), men media har ju en field day på det. Vad är lättast, att prata med spelarna och be dom vara försiktiga med vad dom säger om motståndare/domare eller att be media sluta skriva nyheter om det?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

NikkiNine:

Du talar alltså om klubben som plockade fram en bild av Lance Ward, skrev "Åsa Nisse" [sic!] på ryggen och lade upp som banner på den officiella hemsidan.

Personligen tycker jag att småtjaffs spelarna emellan piggar upp serien något oerhört. Med tanke på hur avslagen Elitserien ofta är under hösten, är det väldigt positivt med lite rivalitet mellan lagen och spelarna.

Sedan får vi aldrig glömma att all publicitet är bra publicitet. Att media skriver om Danielssons twittrande är ju förstås otroligt värdefullt.

Redigerad kommentar

Kommentera