1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494458 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1443310

Sv: Apropå ingenting...

spud:

Min poäng är att jag tycker att var onödigt av Trollsås att gå ut i Aftonbladet och ta ställning i frågan. MoDo har gjort sig kända som en bakåtsträvande klubb som gör sitt bästa för att kontrollera informationsflödet och då är det givetvis negativt när Trollsås uttrycker kritik mot spelarnas twittrande.

Vi kan diskutera fram och tillbaka huruvida det är moraliskt korrekt att förolämpa motståndarna på twitter, men lik förbaskat kommer det att öka intresset för klubben 100 gånger mer än vad någon löjlig Facebook-frågestund någonsin kommer göra. I ett läge där publiken sviker, har man inte råd att äventyra dessa möjligheter.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: jag tycker att det måste till någon form av riktlinjer. Kan kan inte skriva vad som helst, utan saker om domare och liknande bör man ta internt i sådana fall.

Däremot ska Trollsås rent generellt hålla käften. Den frågan hanteras av Marcus som är betydligt smartare med media.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett:

Så du tycker att Trollsås skulle ha svarat ingen kommentar när media ringer upp och frågar om deras syn på att nästan alla deras spelare använder Twitter? Det var ju ett jävla liv när Modo gick in i radioskugga.

Kommentera