1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1455028

Sv: RE-building the future 2012/2013

Gusse:

Byter tråd på begäran av Salle. Det är ungefär som väntat. När de börjar komma upp i åren vill de antingen ha tryggheten som ett långtidskontrakt innebär eller åka till KHL/Schweiz för att tjäna pengar.

Frågan är om Näslund är villig att ge honom ett kontrakt som är längre än 2-3 år. Jag tvivlar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

Vi snackar ju en del om nästa års trupp redan nu, hur vill ni ha det nästa år?

Jag har redan postat mitt lag, men jag gör det igen. Självklart ska vi inte värva för mer pengar än vad vi har, men jag är övertygad om att man kan få fler sponsorer, mer årskort sålda m.m. om man gör en tydlig satsning. Tror även att man kan få mer marginalpublik på matcherna på detta sätt, förutsatt att laget vinner.

Skröder-Sundström-Zuccarello
Axelsson-Ritola-Danielsson
Hari-Påhlsson-Svensson
Madsen-Andersson-Westin

Tollefsen-***
Pöck-Lehtivuori
Ahnelöv-Byström

Tellqvist
Forsberg

Alla spelare kanske inte stannar, men då ska det värvas ersättare i samma klass eller bättre.

Jag vill ha kontinuitet för en gångs skull, men också förbättring. Jag vill se fyra jämna kedjor, där vi kan vara lugna oavsett vilka som är på isen. För mig handlar det inte om att sätta nummer på kedjorna utan man rullar helt enkelt i spel fem mot fem, och sätter in specialformationer i PP/BP.

Jag tror också att om man kör på denna modell så sätter man mindre press på spelare som Skröder och Sundström, som fortfarande är snuskigt bra men som inte blir yngre och viss försvagning måste förväntas. Tror också att man lättare kan stoppa in en junior utan att få en tydlig försvagning i laget.

Kommentera