1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495082 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1458069

Sv: Apropå ingenting...

NikkiNine:

Tja, du såg ju själv hur bra det gick när MoDos lag bestod av spelare som Salomonsson, Svartvadet, Wernblom, Sundström, Timander, Jonsson, Hållberg och Hedin.

Kompetensen finns ju givetvis fortfarande där, men känslan jag får är att om de inte har någon chans att vinna mästerskapet, försvinner motivationen snabbt, så länge man inte är en extrem vinnarskalle som Peter Forsberg.

Yngre spelare har ju sin egen karriär att tänka på. Max Friberg ser knappast Timrå som sin slutdestination, utan kommer fortsätta göra mål för sin personliga utvecklings skull. Detta är någonting som kommer vara viktigt för Timrå i Kvalserien.

Linköping har Söderberg och Arlbrandt, men problemet är att de är så pass bra att andra klubbar kommer stå i kö oavsett hur det går.

Jag är själv livrädd för Linköping, men frågan är om deras situation verkligen är så mycket ljusare än den MoDo hade ifjol. Jag menar, vi hade trots allt en målvakt nu är förstemålvakt i KHL, backar som Tollefsen, Pikkarainen och Timander. De tre forwards som toppar poängligan i år spelade alla i MoDo ifjol. Och utöver detta hade vi spelare som Ritchie, Nagy och Bartecko. Ändå slutade vi SIST och höll på att åka ur.

Det är lätt att stirra blind på hur bra ett lag ser ut på pappret, men har det väl börjat gå snett, kan det vara väldigt svårt att styra upp saker å ting.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Rätt bra deal för er som inte kan se matcherna och har en hyffsad internetuppkoppling hemma. 

Bara att lasta in 250kr på x ikväll till ca 4ggr degen, skiter det sig så är det pengarna tillbaka. Och så kan ni se på slutspurten samt slutspelet.

Kommentera