1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494950 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1458652

Sv: RE-building the future 2012/2013

Bittesehr: Schremp hade gjort 15 poäng extra denna säsong om han sluppit spela i så konstiga kedjekombinationer och på en felaktig plats. I Europa är det generellt sett centern som tar det defensiva jobbet, så är det sällan i transatlantisk hockey.

Hade Schremp spelat center, eller på kanten, och haft en duktig defensiv spelare vid sidan av sig samtidigt som han haft en Danielsson eller liknande på andra sidan så hade vi sett en stor skillnad.

Dessutom har man i strävan av att hålla första- och andrakedjan så intakt som möjligt hela tiden roterat Schremps kedjekompisar. I mina ögon misshandlas han lite. Och ska vi inte ändra det till nästa säsong, då ska han inte vara kvar utan då ska vi hitta en bättre lämpad spelare för de pengarna och på den icke-EU-platsen.

Kommentera

Svarskommentarer


Sv: RE-building the future 2012/2013

Poffa:

Hari-Påhlsson-Schremp i tredjedkedjan :)

Nä, det blir nog för dyrt. Madsen är på pappret en bra spelare att stoppa in där men han har också varit mycket upp och ner denna säsong.

Jag vet inte. Jag gillar Schremp, samtidigt har du rätt i det du säger. Tror ingen vinner på att ha honom med en underpresterande Madsen (hoppas det är en temporär formsvacka och inte att de två tidigare säsongerna varit formtoppar...) och Kristian Forsberg.

Kommentera