1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495131 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1463546

Sv: Apropå ingenting...

J F K: Sätter min näve på att du på sin höjd sett honom i matcherna mot Modo. Med situationen nu senast på näthinnan, kryddat med att ni dessutom förlorade så förstår jag att du försöker ropa ut honom som filmare.

Jag själv ropar ut Janos som efterbliven.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gurra88: Jodå, jag har sett en hel del matcher med Brynäs. Igår såg jag någon brynäsare ramla i en helt vanlig närkamp med Majesky. Visst var det en interference, men jag törs lova att ingen modoit ramlat i en motsvarande situation.

Saken är dock den att det kan bero på att brynäskillarna helt enkelt är fysiskt svaga. Igår var spelet i fem mot fem 2-2 trots spelövertag för Brynäs. Många i det laget är helt enkelt så svaga så att de inte tar sig in framför mål om man inte har powerplay. Så det behöver egentligen inte vara filmningar utan den enkla sanningen att de fysiskt är så mycket svagare än motståndarna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gurra88: Ordspråket "Som man känner sig själv känner man andra" stämmer alltså.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Gurra88: Jag har sett en hel del brynäsmatcher, då jag ser väldigt mycke hockey.

jag kan inte direkt kalla han för en filmare MEN han har en tendens att ramla ganska billigt (som det ser ut) i många situationer, dock ska man ju ta i hänsyn att han är en väldigt duktig spelare som gör det svårt för motståndarna och på såsätt får med sig mycket utvisningar generellt, och då är det väl ganska ofrånkomligt att vissa är/blir/kan ses som billiga i betraktarens ögon!

Janos är lite oslipad som många andra valpar, men han besitter en väldig talang och med rätt skolning kommer bli riktigt bra.

Kommentera