1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495131 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1463559

Sv: Apropå ingenting...

Gurra88: Jag har sett en hel del brynäsmatcher, då jag ser väldigt mycke hockey.

jag kan inte direkt kalla han för en filmare MEN han har en tendens att ramla ganska billigt (som det ser ut) i många situationer, dock ska man ju ta i hänsyn att han är en väldigt duktig spelare som gör det svårt för motståndarna och på såsätt får med sig mycket utvisningar generellt, och då är det väl ganska ofrånkomligt att vissa är/blir/kan ses som billiga i betraktarens ögon!

Janos är lite oslipad som många andra valpar, men han besitter en väldig talang och med rätt skolning kommer bli riktigt bra.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Berka:"dock ska man ju ta i hänsyn att han är en väldigt duktig spelare som gör det svårt för motståndarna och på såsätt får med sig mycket utvisningar generellt, och då är det väl ganska ofrånkomligt att vissa är/blir/kan ses som billiga i betraktarens ögon!"


Precis. När man dessutom blivit uppsnurrad gång efter gång så blir hakningsutvisningar och dylikt ganska logiska. Men att han skulle vara en filmare bara för nån tveksam situation är ju rent löjligt. visar bara på bitterhet och avundsjuka.

Kommentera