1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1466157

Sv: RE-building the future 2012/2013
Vem har kommit på att Ludde är sugen på att lämna Modo för Timrå/Djurgården undrar jag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013

yngwie: Jag hade inte hört något om detta rykte förrän jag läste om det nu på forumet och Twitter. 

Men tyvärr så ligger det något i att Ludde har funderat på att flytta. Han och hans familj tycker att Modo inte har behandlat honom schysst. 

Redan innan jul så pratade jag med en person i hans familj som uttryckte sin besvikelse över att Ludde hade tappat sitt studiebidrag p.g.a. att han hade för låg närvaro i skolan. 

Modo krävde att han skulle vara med på A-lagets och junisarnas träningar, samt att han åkte med på matcherna. Allt detta gjorde att han inte hann med i skolan. 

Tyvärr så har Modo inte kompenserat Ludde med en endaste krona och familjen måste betala hans lilla lägenhet i stan själva. Eftersom de bor en bit utanför stan så skaffade han sig lägenheten då det skulle vara närmare arenan och träningarna. 

Detta är vad jag fick reda på av denna person, men jag har inte hört Modos "version" av historien så jag lägger ingen värdering i vilken av parterna som agerat fel. 

Men som sagt, en flytt var i alla fall nära. Nu kanske det ser annorlunda ut i.o.m. att han fått spela lite matcher. Men för att han ska vara kvar tills nästa säsong så behövs det nog någon sorts samförståelse de två parterna emellan. 

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera