1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494691 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1466248

Sv: RE-building the future 2012/2013
Monno: Sen är det en väldig skillnad på skolan nu och då? Förr i tiden när en annan gick i skolan sådär för en 103 år sen eller nått;) så hade man inga hjälpmedel alla, räkna, stava, osv var nått man blev tvungen att lära sig med ett papper , penna och massa hjärnaktivitet. I dagens skola sitter alla och plickar på en dator där man enkelt och smidigt får fram alla svar på alla frågor under en halvminut utan att knappt tänka efter, inte konstigt att ungdomen blir förslappad när det finns genvägar till precis allt dom gör via datan under lektionstid!

Jag känner ex folk som gått ut Thorén business school i s- vall med bra betyg, och det är skrämmande vad dom inte kan någonting, här snackar vi bottenpoäng på tex högskoleprovet!

Om dessa killar i övik är modos framtid så bör man väl se till att dom får den hjälp som behövs, om Modo vill att dessa unga killar ska lira på junior och A-lagshockey samtidigt som skolan ska funka , ja då måste man ju låta som få egen lärare så dom kan plugga på kvällar eller då dom inte spelar, + liten morot i form av tex betald lägenhet osv.

Å match ikväll äre!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2012/2013
Susse klar för en säsong till. Viktigt!
Källa: Åficijella.
Kommentera