1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494294 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1476711

Sv: Kvartsfinal 2 120312 Slaget om Kvarken?

Jag måste säga att jag är riktigt imponerad av Skellefteå och konstaterar att de passar oss extremt illa. Skellefteå är antagligen det lag i serien som spelar smartast, samtidigt som vi spelar mest på känsla och individuell skicklighet.

Om man sett en match mellan lagen så skulle man kunna tycka att det var tur att det alltid står fria skellefteåspelare framför mål och skyfflar in returer, samtidigt som de alltid råkar ha minst tre spelare framför eget mål när det hettar till. Faktum är dock att de hela tiden lyckas ska dessa överlägen och att MoDo inte gör ett piss för att hindra det. I match efter match så får Skellefteå stå 2-1 eller 3-2 framför mål i power play. Inte konstigt att det ringer varannan gång.

Nej, jag säger som många andra här. Igelkottsförsvar och utnyttja den individuella skickligheten när tillfälle bjuds. Plocka bort spelare som är svaga i markeringsspelet (Hedman).

Det var inte mycket positivt igår om man inte fann något nöje av att titta på Skellefteås taktiska finesser, men jag tycker ändå att Hari visade klass i första halvan av matchen genom att flytta pucken snabbt istället för att som de flesta andra satsa på åttor och fastlimning i sarghörnen. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2 120312 Slaget om Kvarken?

Wayne Gresky:Ja besvikelsen är fortf enorm, efter en match där ena laget verkar vänta på att få börja vårrusta båtarna.Wernblom längtade ju till fjällrödingarna på sin tid, när han crosscheckat Jämtin 7-8 ggr.

Verkar som alla drabbats av MoDö-ligt-sjukan, även twinsen, Edler o grabbarna på andra sidan?

Funkar Pandemrix? Eller får de alla sömnsjuka då?

Kommentera