1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495130 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1477260

Sv: Apropå ingenting...
Gurra88: Frodo som du kallar honom är en bra hockeyspelare och jag tror att han kommer att lyckas hyggligt i NHL han också. Han dominerade för övrigt mer i elitserien än Silver gjorde i år, men han är tyvärr lite för kort för hans eget bästa.

Silfverberg är helt klart väldigt duktig, men jag har ändå svårt att se honom som någon riktig stjärna där borta. Han är fysiskt inte jättestarkt, han har inte lysande balans samt hans spelsinne är bara över medel. Det som kan rädda honom till en riktigt bra karriär är skottet, för han skjuter riktigt bra. Det är skillnad på att vara en av elitseriens bästa spelare och att verkligen lyckas där borta fullt ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Svårt att sia om Silfverbergs NHL-karriär, men han har ju klarat sig riktigt bra i Tre Kronor. Han är ju mycket allround, smart och har ett bra skott. Många har klarat sig bra i NHL med mindre verktyg än så...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ja om du kan något överhuvudtaget om hockey så inser du nog ganska snart vem som har bäst förutsättningar mellan frodo och silfver.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Och på tal om enögd så trodde jag inte att Victor Hedman skulle bli en stjärna han heller, även om han kom från Modo. Trodde väl att Enström skulle vara för liten och nätt, så man har ju inte världens bästa track record...
Kommentera