1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494507 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1483683

Sv: Apropå ingenting...

Poffa:

Du har onekligen en märklig syn på det hela. Hur ofta slår någon upp klubban med avsikt i någons ansikte? Hur många gånger fastnar klubban avsiktligt i armvecket eller mellan benen? Hur många gånger skjuter spelarna avsiktligt pucken över sargen?

När Ritola slapp utvisning i Timrå-matchen, var du en av dem som tyckte att domaren faktiskt borde ha visat ut honom för hög klubba, trots att du medgav att det inte ens vore korrekt enligt regelboken, med motiveringen att det är "praxis" att visa ut spelare när klubban träffar i ansiktet.

I den aktuella situationen har vi alltså en klubbspets som träffar rätt i ögat på en målvakt som har blockerat pucken. Spelaren ifråga har redan fallit, så att spelaren åker upp har ingenting med knuffen från Färjestadsspelaren att göra. Enligt mig är det en reflexmässig grej för att snabbt kunna komma åt pucken om den skulle glida ut på andra sidan.

Men det spelar ingen roll. Har man i 10 års tid envisats med att plocka ut spelare för minsta lilla tripping, slashing eller hooking med motiveringen "man har ansvar för sin egen klubba", då kan man inte peta ut ögat på någon och sedan prata om olyckshändelser.

Se människor.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett: Det är en viss skillnad på att ha klubban 170 cm ovanför isen och ha den i knähöjd, om du frågar mig.

Sedan är det uppenbart att vi ser olika på hur Wännström agerar. För mig är det solklart att han försöker resa sig upp, enbart.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett:

Hihihi! Strunt samma. Rättvisa skipad nu!

Titta, Andersén "råkade" slå Lundh i huvudet också. Brynäs är experter på olyckshändelser.

Redigerad kommentar

Kommentera