1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494423 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1485168

Sv: Guld och silver i lilla-sm 2012?

Zappaholic: Du är så patetisk som tror att det handlar om bitterhet eller avundsjuka. Jag är varken eller. Jag är nöjd med vår säsong och nu försöker jag njuta av slutspelet och kvalserien förutsättningslöst. Då irriterar jag mig kopiöst att ett lag konsekvent fuskar (filmar) och att gnäller på domarna. Det gör matcherna mindre intressanta och roliga att se. Faktum är att jag kunnat skriva om hur fult FBK spelar och vilken tråkhockey de representerar, men det retar mig faktiskt mindre än det systematiska fusket från Brynäs.

Du förstår verkligen inte att Brynäs inte rör mig i ryggen egentligen. Det är en förening jag normalt inte har det minsta att säga om. Varken det bra eller dåliga.

Sedan hjälper det inte att Brynäs har de absolut sämsta supportrarna. Passar inte diskussionerna här så häng på er egen sida.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Guld och silver i lilla-sm 2012?
J F K: Och du visar med all önskvärd tydlighet hur jävla korkade inlägg du presterar när du sitter och kluddar ner att Brynäs satt i system att fuska. Vad är det för trams? Det visar bara på solid inkompetens, en egenskap som sprutar ur öronen på dig.

Antar att Bertilsson filmade igår när han blev överkörd av Hyvönen också.

Gnälla på domaren? Den ligan leder Sundström ohotad.
Kommentera

Sv: Guld och silver i lilla-sm 2012?
J F K: Finns en funktion i Word som passar bra på din insändare.
Sök: Brynäs, ersätt: Modo
Fasen också, jag tycker ju Modoiter är bra sansade typer. Men inte alla uppenbarligen.
Kommentera