1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494433 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1485292

Sv: Guld och silver i lilla-sm 2012?
J F K: Och du visar med all önskvärd tydlighet hur jävla korkade inlägg du presterar när du sitter och kluddar ner att Brynäs satt i system att fuska. Vad är det för trams? Det visar bara på solid inkompetens, en egenskap som sprutar ur öronen på dig.

Antar att Bertilsson filmade igår när han blev överkörd av Hyvönen också.

Gnälla på domaren? Den ligan leder Sundström ohotad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Guld och silver i lilla-sm 2012?
Zappaholic: Nej, givetvis filmade inte bertilsson där. Givetvis har även Järnkrok vid ett flertal tillfällen blivit hakad utan att förstärka. Nu när vi diskuterar så är skillnaden att jag också berömmer Brynäs för saker jag tycker att de gör bra, som att spela en rolig hockey.

Jag kritiserar Sundström för st gnälla på domarna och Danielsson för att ta idiotiska och vårdslösa utvisningar.

Som sagt så är det lika bra att vi lägger ned. Nästan alla har samma uppfattning om vissa specifika saker och de ytterst få som tycker annorlunda lär inte ändra sig. Enögdheten har visat sitt ansikte.
Kommentera

Sv: Guld och silver i lilla-sm 2012?

Zappaholic: "Gnälla på domaren? Den ligan leder Sundström ohotad."

Nja, jag är inte lika säker som du. Modod har en radda storgnällare i laget genom åren. Under de senaste tio åren är det bara HV som har fler 10-minutersutvisningar. Moddo har störst andel 10-minutare av samtliga. Och slutligen, Jämtlands stolthet har heeeeela 53% fler 10-minuters gnällutvisnigar än B R Y N Ä S.

Kommentera