1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495046 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1512586

Sv: Apropå ingenting...

digitalbath:Jag tycker att backparen var synnerligen dåligt komponerade. Torp och Stehlik är våra två mest fysiska backar, men ingen av dem ska ha mycket puck (då hellre Stehlik som kan slå hyggliga uppspel). Sedan spelade Lehtivouri och Cumiskey bredvid varandra och där saknades istället enkelhet och fysik. Det blev lite för mycket utav det goda många gånger, medans de hade lite svårt att flytta spelare framför mål.

Regehr såg ut att få en smäll i samband med en tackling och det kan ha varit därför han inte spelade andra halvan av matchen. (Det kan också ha varit förutbestämt). Han är riktigt bra i PP, men jag saknar lite tempo i spel fem mot fem.

Byström såg väldigt bra ut. Han åkte fast sig någon gång, men annars spelade han lugnt och klokt. Han kan nog aspirera på en backplats på allvar i vinter.

Hari kommer på något sätt alltid till hyggliga lägen, oavsett vilken kedja han spelar i. Jag tycker inte om hans inställning, men fasen om han inte borde vara given en plats i en tredjekedja.

Kommentera