1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495063 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1512610

Sv: Apropå ingenting...

Smurfen: Digitalbath tycker att Kempe är lite vek och jag kan hålla med. I en kedja med Nagy och Ritola så skulle jag föredra en större och tyngre pjäs som tar sig in framför mål. Varför inte ge Müller en rejäl chans i den rollen?

Kempes skridskoåkning är dock väldigt bra och han kan med fördel användas i en tredjekedja. Han är riktigt bra i boxplay och därför tror jag att man får ut mer av honom i en mer destruktiv tredjekedja än i en andrakedja med rent offensiva ambitioner.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag har samma syn på Kempe. Han känns väldigt mycket som en tredjekedjespelare som är vass i spelvändningar. Tillsammans med Madsen som jag också tycker är en duktig kontringsspelare så skulle de ha kunnat bilda en riktigt bra tredjekedja med Påhlsson. Nu är frågan om den hyperkonstruktive Hari, den inte överdrivet konstruktive Öberg eller Jagkaninteslåenpassningpåoffensivplanhalva Forsberg gör sig bäst mellan nämnda duo?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tycker helt enkelt att Müller såg helt ok ut. Han kom till väldigt många skott från hyggliga lägen. I kedjan med K Fopp kan det inte ha varit helt enkelt, men Müller sköt utan att fundera så fort han fick ett läge i "slotet". Med en bättre framspelare så skulle det blivit betydligt farligare.
Kommentera