1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1534084

Sv: Växjö - MoDo 121113

Salle: Ujuj, så härligt att kunna VINNA en sån skitmatch, för en gångs skull! När Urbas kvittera, trodde jag det skulle bli 0 points. Tack Starkbaum, räddade oss ikväll!

Men spelet? Med detta på torsdag slutar det 0-11!  Tillbaka på ruta1, som första matchen mot TIK, slarv, felpass, inga linjer. SKÄRPNING, Gubbs!  Dock verkar Ahnelöv fått lite  bättre ordnung.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö - MoDo 121113
zigge: Ibland undrar man faktiskt om vissa spelare ens försöker ge 100%, tycker det finns ingen kylighet i så många lägen, ritolas idiotförsök till rensning i eget sarghörn trots ofantligt mycket tid så slänger han som så många andra bara iväg pucken som fastnar på en domare sen till en växjö spelare som kan lägga mot mål och urbas kan lyfta in kvitteringen. skröder är en annan som HELT tappat allt var finess stavas och är, karln kan ju inte längre slå en finesspassning, sargpass eller liknande, nu åker han mest omkring och trampar vatten. uj uj det är sååå många ledare som måste bli bättre, att ha en första kedja med spelare som inte skapar ett dugg framåt håller tyvärr inte.
Kommentera