1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1534124

Sv: Växjö - MoDo 121113
zigge: Ibland undrar man faktiskt om vissa spelare ens försöker ge 100%, tycker det finns ingen kylighet i så många lägen, ritolas idiotförsök till rensning i eget sarghörn trots ofantligt mycket tid så slänger han som så många andra bara iväg pucken som fastnar på en domare sen till en växjö spelare som kan lägga mot mål och urbas kan lyfta in kvitteringen. skröder är en annan som HELT tappat allt var finess stavas och är, karln kan ju inte längre slå en finesspassning, sargpass eller liknande, nu åker han mest omkring och trampar vatten. uj uj det är sååå många ledare som måste bli bättre, att ha en första kedja med spelare som inte skapar ett dugg framåt håller tyvärr inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö - MoDo 121113

Berka: Jag kommer aldrig någonsin tro att Skröder inte kan slå ett pass för att han inte vill göra sitt bästa. Det finns liksom inte på kartan. Däremot tror jag fortfarande på att form och framförallt självförtroende är oerhört viktigt.

Sedan är det inte så lätt alla gånger. I egen zon vet man långt ifrån alltid hur mycket tid man har på sig, ska man kasta ut pucken där man inte tror någon motståndare står eller ska man vara kylig och titta upp för att sikta? När man inte känner självförtroendet får man liksom mindre tid med pucken och man blir stressad. Då blir det ofta att man kastar iväg pucken och jag kan lova dig att Ritola kanske har hygglig kontroll på motståndarna, men att han inte tänker ett ögonblick på var domaren är. Det är lätt att säga att man ska vara kall och titta upp, men då kunde kanske någon snott pucken av honom innan han skickar iväg den. Nere på isen har man djävligt långt ifrån samma överblick som från läktaren:)

(Nu tänkte jag inte specifikt på detta fallet, utan generellt.)

Kommentera

Sv: Växjö - MoDo 121113
Berka: fast jag måste gnälla med tillförsikt då gårdagens match faktiskt var ett fall framåt, litet men ändå!
Kommentera